Vad du får när du tränar med mig som PT

Mina PT-tjänster riktar sig till dig som vill något mera med din träning, ditt liv och din karriär.

Som din coach pushar och coachar jag dig i din träning, och hjälper dig ta din fysiska och mentala utveckling till en ny nivå.

Det som utmärker mitt träningskoncept jämfört med andra personliga tränare är att jag väger in och bearbetar alla delar som påverkar det du vill uppnå, såsom arbetsbelastning, stressnivåer, sömnbehov, kost, dagsform – allt som påverkar din träning och hälsa. Det är en dynamisk process, vilket innebär att inget program är hugget i sten. Beroende på var du befinner dig, lägger vi olika vikt vid de olika delarna under processen. Jag hjälper dig att avgöra och notera var du är under hela processen, för att lägga fokus på rätt område vid rätt tillfälle och därmed optimera dina resultat.

När du tränar med mig som PT /personlig tränare får du ett koncept som som ger dig resultat. Resultaten från min PT-Träning uppnår du oftast betydligt snabbare än om träningen skett på egen hand. Jag fortbildar mig kontinuerligt inom träning, kost och hälsa, vilket innebär att du får tillgång till den senaste kunskapen inom dessa områden.

 

Garanti:

 • Förbättrad kondition
 • Ökad bålstyrka
 • Minskat kroppsfett (beror på din individuella situation, detta kan gå snabbt eller ta lite längre tid)
 • Ökad rörlighet
 • Ökad styrka och spänst i hela kroppen
 • Ökad atletisism

 

Vanliga effekter är också:

 • Ökat fokus i arbetet
 • Minskad stressupplevelse
 • Ökad kognitiv förmåga
 • Ökat välbefinnande och livsglädje
 • Ökad energi i arbete och privatliv
 • Förbättrat mentalt fokus
 • Minskat sockersug
 • Mindre energidippar under dagen
 • Jag ser fram emot att hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!