Genom att arbeta med nedanstående fyra områden tar jag ett helhetsgrepp om mina klienters kropp och hälsa.

Detta skapar förutsättningar för dig att nå din dröm gällande hur du vill se ut, hur du vill må, vilken styrka du vill ha, samt vilken energinivå du behöver för att kunna orka göra det du vill i ditt liv. 

TRÄNING: Jag som PT / Personlig Tränare arbetar efter att hitta varje individs fysiska dröm oavsett om du ska åka Vasaloppet eller vill orka bära hem kassarna från ICA, och därefter anpassar jag träningsupplägget för dina mål, ditt behov och dina förutsättningar. Träningsprogrammen inkluderar det som du behöver i form av hållnings-, konditions- och styrkeövningar. Jag använder mig framförallt av kroppen som motstånd samt fria vikter såsom, hantlar, skivstänger, gummiband och andra fria motstånd.

KOST: En sund kosthållning minskar sockersug, ökar energinivåer, förbättrar immunförsvaret och ger hjärnan rätt bränsle för ökad kognitiv förmåga. Det leder också till klarare tankar och en förbättrad förmåga att arbeta lösningsfokuserat och kreativt. Genom att hitta dina största ”luckor” i din kosthållning skapar vi ett kostupplägg som passar din livssituation.

PERSONLIG UTVECKLING: Vad är din potential och vad är du villig att göra för att nå din fulla potential? Vad är dina drömmar? Hur ser dina tankebanor ut? Vad är dina drivkrafter, vad är du villig att göra för att nå dit? För att nå sina mål krävs inte bara att man tränar rätt, utan också att hitta rätt ”mindset” för att nå sina mål är en stor del i att nå framgång.

LIVSSTIL: Denna del handlar om hur vi prioriterar och vad som är viktigt för oss. Hur hanterar vi ovanstående tre delar och hur får vi dessa att gå ihop praktiskt i vardagen. ”There is no change without a change in routine”. Med rutiner för träning, kost och hälsa uppnår du dina resultat både kort och långsiktigt.

När du tränar med mig som PT /personlig tränare får du ett koncept som som ger dig resultat. Resultaten från min PT-Träning uppnår du oftast betydligt snabbare än om träningen skett på egen hand. Jag fortbildar mig kontinuerligt inom träning, kost och hälsa, vilket innebär att du får tillgång till den senaste kunskapen inom dessa områden.

Origo Circle Träning

Vad du får när du tränar med mig som PT

Mina PT-tjänster riktar sig till dig som vill något mera med din träning, ditt liv och din karriär.

Som din coach pushar och coachar jag dig i din träning, och hjälper dig ta din fysiska och mentala utveckling till en ny nivå.

Det som utmärker mitt träningskoncept jämfört med andra personliga tränare är att jag väger in och bearbetar alla delar som påverkar det du vill uppnå, såsom arbetsbelastning, stressnivåer, sömnbehov, kost, dagsform – allt som påverkar din träning och hälsa. Det är en dynamisk process, vilket innebär att inget program är hugget i sten. Beroende på var du befinner dig, lägger vi olika vikt vid de olika delarna under processen. Jag hjälper dig att avgöra och notera var du är under hela processen, för att lägga fokus på rätt område vid rätt tillfälle och därmed optimera dina resultat.

När du tränar med mig som PT /personlig tränare får du ett koncept som som ger dig resultat. Resultaten från min PT-Träning uppnår du oftast betydligt snabbare än om träningen skett på egen hand. Jag fortbildar mig kontinuerligt inom träning, kost och hälsa, vilket innebär att du får tillgång till den senaste kunskapen inom dessa områden.

 

Garanti:

 • Förbättrad kondition
 • Ökad bålstyrka
 • Minskat kroppsfett (beror på din individuella situation, detta kan gå snabbt eller ta lite längre tid)
 • Ökad rörlighet
 • Ökad styrka och spänst i hela kroppen
 • Ökad atletisism

 

Vanliga effekter är också:

 • Ökat fokus i arbetet
 • Minskad stressupplevelse
 • Ökad kognitiv förmåga
 • Ökat välbefinnande och livsglädje
 • Ökad energi i arbete och privatliv
 • Förbättrat mentalt fokus
 • Minskat sockersug
 • Mindre energidippar under dagen
 • Jag ser fram emot att hjälpa dig att ta din träning och hälsa till en ny nivå!