Genom att arbeta med nedanstående 4 områden tar jag ett helhetsgrepp om mina klienters kropp och hälsa.

Detta skapar förutsättningar för varje klient att nå sin dröm gällande hur klienten själv vill se ut, hur han/hon vill må, vilken kraft och styrka han/hon vill ha, samt vilken energinivå personen vill ha för att kunna prestera och hantera privatliv och karriär.

TRÄNING: Jag som PT / Personlig Tränare arbetar efter att hitta varje individs fysiska dröm oavsett om du ska åka Vasaloppet eller vill orka bära hem kassarna från ICA, och därefter anpassar jag träningsupplägget för dina mål, ditt behov och dina förutsättningar. Träningsprogrammen inkluderar det som du behöver i form av hållnings-, konditions- och styrkeövningar. Jag använder mig framförallt av kroppen som motstånd samt fria vikter såsom, hantlar, skivstänger, gummiband och andra fria motstånd.

KOST: En sund kosthållning minskar sockersug, ökar energinivåer, förbättrar immunförsvaret och ger hjärnan rätt bränsle för ökad kognitiv förmåga. Det leder också till klarare tankar och en förbättrad förmåga att arbeta lösningsfokuserat och kreativt. Genom att hitta dina största ”luckor” i din kosthållning skapar vi ett kostupplägg som passar din livssituation.

PERSONLIG UTVECKLING: Vad är din potential och vad är du villig att göra för att nå din fulla potential? Vad är dina drömmar? Hur ser dina tankebanor ut? Vad är dina drivkrafter, vad är du villig att göra för att nå dit? För att nå sina mål krävs inte bara att man tränar rätt, utan också att hitta rätt ”mindset” för att nå sina mål är en stor del i att nå framgång.

LIVSSTIL: Denna del handlar om hur vi prioriterar och vad som är viktigt för oss. Hur hanterar vi ovanstående tre delar och hur får vi dessa att gå ihop praktiskt i vardagen. ”There is no change without a change in routine”. Med rutiner för träning, kost och hälsa uppnår du dina resultat både kort och långsiktigt.

 

Som Personlig Tränare hjälper jag dig dig att:

  • Skapa träningsupplägg som passar dig, dina mål och dina förutsättningar
  • Ta ett helhetsgrepp om din hälsa
  • Skapa strukturell balans i din kropp genom korrektiva övningar som åtgärdar obalanser.
  • Öka muskelmassan och minska fettmassan för synligare och mer väldefinierade muskler
  • Få en stark kropp
  • Komma väl förberedd till Vasaloppet
  • Öka din energinivå för ökad prestation i ditt arbete och privatliv.
  • Öka ditt fokus, din koncentrationsförmåga, och kognitiva förmåga i ditt arbete
  • Hantera stress genom rätt träning, kost och livsstil
  • Hitta en god kosthållning som stödjer träningen och dina mål