CCC1000 har sedan starten i Stockholm för drygt fem år sedan fått över hundra högpresterande individer inom näringslivet att göra oanade förbättringar på Vasaloppet. Nu utökar vi satsningen med CCC1000 Syd.

Erik Altenstam är 32 år och huvudansvarig för CCC1000 Syd. Erik är längdåkningsfantast och Elittränare inom styrketräning för idrottare och arbetar till vardags i Lund och Malmö. Huvudtränare för CCC1000 Syd är Jonas Arnqvist som till vardags bor och arbetar i Varberg. Jonas arbetar med att utveckla elitåkare inför Vasaloppet och Ironman. Jonas är själv en ”led 1 åkare” i Vasaloppet. Utöver detta är även Erik Wickström tränare för Syd. Se länk. https://erikwickstrom.se/

CCC1000 Syd är ingen skidklubb utan en gemenskap där fokus ligger på att du ska bli en bättre skidåkare och få en bra placering i Vasaloppet samtidigt som du får tillgång till ett unikt affärsnätverk. CCC1000 riktar sig till högpresterande individer, både män och kvinnor, som vill bli bättre skidåkare.

Längdskidåkning i CCC1000 Syd utmanar inte bara din fysiska förmåga utan pressar även din mentala förmåga till nya nivåer samtidigt som träningen blir ”lättare” då den utförs i grupp med positiva medlemmar och tränare som också pressar sig lika hårt som du.

Basen för träningarna är Landskrona och Helsingborg med omnejd, men vi kommer även hålla till på Hallandsåsen och Lund och Malmö. Vi börjar träna redan i sommar med 3 pass med fokus på teknik men drar igång på riktigt 2 september.

Läs vår artikel i Sydsvenskan:

https://www.8till5.se/2017-07-22/naringslivstoppar-storsatsar-pa-affarsnatverk-genom-skidtraning

 

Vad ingår:

På våra snöläger kommer ni att bli coachade av Erik Wickström (Skidåkare och chefsredaktör) och Henrik Eriksson (Vasaloppsvinnare 2001) samt en rad andra duktiga instruktörer.

Priset är 15 000 kr exkl. moms och då ingår alla träningstillfällen som vi håller på torsdagar inkl. de träningstillfällen vi flyttar till helgen (lör och sön) när snön börjar komma söderut. Alla utgifter till våra läger bekostas av er deltagare såsom mat, resor, boende, maxpulstester osv.

 

Det som ingår i medlemsavgiften är följande:

  • Torsdagspassen med teknik och intervallträning med kompetenta tränare som hjälper dig att förbättra din personliga utveckling som skidåkare och ta dig till en ny nivå.
  • Egen skidcoach, träningsplanering, uppföljning och utvecklingsplan fram till Vasaloppet.
  • Dietist och kostgenomgång och kostprogram samt individuella stretch/rörlighetsprogram samt bålstyrkeprogram.
  • Tränings- och tävlingskläder från vår sponsor Swix till ett värde av 7500 kr.
  • 2-delad tävlingsdräkt
  • Träningsjacka och byxor med dragkedja
  • Väst
  • Mössa och pannband
  • T-shirt

På vår resa till Madshusfabriken i Norge i oktober får ni möjlighet att köpa handplockade skidor, testa Swixstavar samt annan utrustning såsom vallor mm till 40% rabatt.

Utöver detta får ni som deltagare också tillgång till ett stort affärsnätverk i Stockholm, Göteborg och Norrland. Alla snöläger görs tillsammans med CCC1000 Stockholm, CCC1000 Gbg, CCC1000 Tjej samt CCC1000 Norr.

Den 7 september kör vi igång. Platserna börjar redan fyllas upp. Gör en intresseanmälan till erik@origotraning.se eller ring 0705 57 29 20 för anmälan och mer info.

CCC1000 Origo Träning